تنوع جاذبه‌هاي گردشگري، سراب را به مقصد سفر گردشگران نوروزي مبدل ساخت

«تراب محمدي» شهرستان سراب را به دليل واقع شدن بين دو کوه سبلان و بزقوش داراي آب و هواي سرد در زمستان و خنک و ملايم در بهار و تابستان، و داراي آثار تاريخي متعددي از دوران پيش و پس از اسلام دانست و گفت: وجود بيش از 50 اثر ثبت‌شده در فهرست آثار ملي، جنگل‌ها و مناطق ديدني، صنايع دستي زيبا و وجود خانه‌هاي تاريخي اشخاص برجسته‌اي چون علامه اميني و آيت‌الله دوزدوزاني و ميراث معنوي ماندگار آنان اهميت اين شهرستان را از بعد گردشگري دوچندان کرده است.

وي از استقبال خوب و چشمگير گردشگران از منطقه نمونه گردشگري اسب‌فروشان سراب در تعطيلات نوروزي خبر داد و افزود: آب‌گرم‌هاي معدني متعدد اين منطقه و فراهم بودن امکانات ورزش‌هاي کوهستاني از جمله عوامل جذب گردشگران نوروزي به اين منطقه به شمار مي‌آيد.

محمدي با اشاره به اين که رويکرد اصلي در اسب‌فروشان ايجاد منطقه سلامت و آب‌درماني و توسعه گردشگري سلامت در استان است، بيان کرد: منطقه اسب‌فروشان با 150 هکتار مساحت و قرار گرفتن در دامنه‌هاي کوه بزغوش از طبيعت بسيار زيبا و کم‌نظيري برخوردار است که آن را به منطقه‌اي با جاذبه‌هاي فراوان تبديل کرده است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يادآور شد: ستاد تسهيلات سفر شهرستان سراب با پيش‌بيني ورود حجم درخور توجهي از گردشگران نوروزي آذربايجان شرقي به اين شهرستان، تمهيدات ويژه‌اي را براي توسعه امکانات رفاهي، گردشگري و اقامتي در سراب در نظر گرفته بود.

به گفته محمدي، تبليغات و اطلاع‌رساني‏هاي وسيع و معرفي خوب آثار تاريخي و جاذبه‌هاي اين شهرستان، توزيع اقلام فرهنگي و نظارت مستمر بر واحدهاي پذيرايي، اقامتي و مجتمع‏هاي بين راهي از جمله اقدامات اين ستاد در تعطيلات نوروزي سال 91 به شمار مي‏رود.

وي در پايان گفت: شهرستان سراب با داشتن روستاهاي رازليق، اسب‌فروشان، اسفستان، لکيان، ابرغان و قلعه جوق و برخورداري از آثار و بناهاي متعدد تاريخي و فرهنگي مانند کتيبه‌هاي اورارتويي‌نشتبان و رازليق، مسجد جامع سراب، مسجد جامع جمال‌آباد و مسجد جامع اسنق يکي از مهم‌ترين شهرستان‌هاي آذربايجان شرقي محسوب مي‏شود.

ب/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391012739